Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Ovaj kamp je završen.

Rukomet 2020

5 јула, 2020 - 25 августа, 2020

Besplatan

Srbija je zemlja sa rukometnom tradicijom, iz koje su ponikli neki od najpoznatijih rukometnih stručnjaka u svetu, kao što su Nenad Peruničić, Ljubomir Obradović, Ljubomir Vranješ, i dr. O kvalitetu igrača i stručnjaka koji se školuju u Srbiji govore rezultati koje su selekcije Srbije postigle na svetskim i evropskim takmičenjima:

• Srebro na Evropskom prvenstvu 2012.

Košarkaški kamp SPORTSTARS nudi mladim rukometašima idealne uslove usavšavanja rukometnih elemenata, grupne i timske taktike u prestonici Srbije, u Beogradu, u periodu od 10 dana (jul i avgust 2020. godine).

Kamp je namenjen mladim rukometašima uzrasta 10 do 15 godina, koji žele da unaprede svoje rukometne sposobnosti – šutiranje, dodavanje, igru u napadu i odbrani, tehniku, taktiku, fizičku pripremu.

Sa mladim igračima će raditi vrhunski stručnjaci po savremenim metodama, uz najpoznatije rukometne zvezde (Nemanja Zelenović, Vladimir Cupara, Andrea Lekić, Slađana Pop-Lazić, i dr.) koji će im kroz druženje i rad prenositi svoje iskustvo i demonstrirati stečeno znanje.

Mladim rukometašima biće obezbeđen kvalitetan individualan i grupni rad, vrhunski uslovi za trening, oprema, smeštaj i odlična ishrana.

Treneri su pažljivo izabrani da svojom pažnjom i znanjem pomognu svakom mladom igraču da razvije svoj potencijal. Njihova stručnost, profesionalnost, iskustvo i pedagoško umeće pokazaće se na svakoj utakmici, treningu i celodnevnom druženju sa mladim rukometašima. Posebno nam je bitno da svaki član našeg tima pokazuje entuzijazam i posvećenost svakom mladom igraču.

Glavni trener: Nenad Peruničić

Detalji

Početak:
5 јула, 2020
Kraj:
25 августа, 2020
Cena:
Besplatan
Kamp Category:
Kamp Oznake:
,

Organizator

Sportstars
Telefon:
+381 60 768 66 79
E-pošta:
sportstarstim@gmail.com
Web sajt
https://sportstars.rs/

Mesto

Dom Patrijarh Pavle
Zdravka Čelara 14
Beograd, Beograd 11000 Serbia
+ Google Map
Web sajt
http://www.domucenika.com/