Loading Догађаји

« All Догађаји

  • Ovaj kamp je završen.

Fudbal 2020

5 јула, 2020 - 25 августа, 2020

Besplatan

Srbija je zemlja sa fudbalskom tradicijom, iz koje su ponikli neki od najpoznatijih fudbalskih stručnjaka u svetu, kao što su Miljan Miljanić, Ljubiša Tumbaković, Ilija Petković, Siniša Mihajlović, Dragomir Okuka, Radomir Antić, Dragan Stojković Piksi, Aleksanar Stanojević, i dr.

Srbija je četvrta zemlja na svetu sa najviše fudbalera koji igraju u inostranstvu. O kvalitetu igrača i stručnjaka koji se školuju u Srbiji govore rezultati koje su selekcije Srbije postigle na svetskim i evropskim takmičenjima, ali i njihov individualni angažman u najpoznatijim svetskim klubovima:

  • Muška
    • Srebro na Evropskom prvenstvu 2012.
  • Ženska
    • Srebro na Svetskom prvenstvu 2013.

Fudbalski kamp SPORTSTARS nudi mladim fudbalerima i golmanima idealne uslove usavšavanja fudbalskih i golmanskih sposobnosti i elemenata igre, individualne, grupne i timske taktike u prestonici Srbije, u Beogradu, u periodu od 12 dana (jul i avgust 2020. godine).

Kamp je namenjen mladim golmanima i fudbalerima uzrasta 10 do 15 godina, koji žele da unaprede svoje fudbalske sposobnosti – šutiranje, dodavanje, igru u odbrani, tehniku, taktiku, fizičku pripremu.

Sa mladim igračima će raditi vrhunski stručnjaci po savremenim metodama, uz najpoznatije fudbalske zvezde (Dragan Stojković Piksi, Siniša Mihajlović, Dušan Tadić, Dejan Stanković, Mateja Kežman, Nemanja Vidić, Branimir Ivanović, Nemanja Matić, Aleksandar Mitrović, Luka Milivojević, Luka Jović, Sergej Milenković, i dr.) koji će im kroz druženje i rad prenositi svoje iskustvo i demonstrirati stečeno znanje.

Mladim fudbalerima biće obezbeđen kvalitetan individualan i grupni rad, vrhunski uslovi za trening, oprema, smeštaj i odlična ishrana.

Treneri su pažljivo izabrani da svojom pažnjom i znanjem pomognu svakom mladom igraču da razvije svoj potencijal. Njihova stručnost, profesionalnost, iskustvo i pedagoško umeće pokazaće se na svakoj utakmici, treningu i celodnevnom druženju sa mladim fudbalerima. Posebno nam je bitno da svaki član našeg tima pokazuje entuzijazam i posvećenost svakom mladom igraču.

Glavni trener: Milorad Kosanović

Detalji

Početak:
5 јула, 2020
Kraj:
25 августа, 2020
Cena:
Besplatan
Kamp Category:
Kamp Oznake:
,

Organizator

Sportstars
Telefon:
+381 60 768 66 79
E-pošta:
sportstarstim@gmail.com
Web sajt
https://sportstars.rs/

Mesto

Dom Patrijarh Pavle
Zdravka Čelara 14
Beograd, Beograd 11000 Serbia
+ Google Map
Web sajt
http://www.domucenika.com/